6977324423 Τρίκλινο, Κέρκυρα alexandrospalamiotis@gmail.com
hero image
 
 
 

ΤΡΙΨΙΜΟ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΜΩΣΑΪΚΩΝ
Μάρμαρα Παλαμιώτης | Τοποθετήσεις Μαρμάρων & Γρανίτη - Γυάλισμα Μαρμάρων Κέρκυρα


Το μάρμαρο αν και δίνει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο μας, με το καιρό μπορεί να θαμπώσει ή να χαραχθεί. Εάν λοιπόν τα παλιά μάρμαρα ή μωσαϊκά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, δείχνουν άτονα και θαμπά, υπάρχει τρόπος να γίνουν καινούργια.

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μαρμάρων, η επιχείρηση μας “Μάρμαρα Παλαμιώτης” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, μπορεί να αναλάβει το τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνη καθώς και γυάλισμα τους, ακολουθώντας νέες αποτελεσματικές μεθόδους λείανσης, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό το τρίψιμο και το γυάλισμα του μαρμάρου, του γρανίτη και του μωσαϊκού σας, με σύγχρονες ιταλικές μηχανές νέου τύπου και το καλύτερο, ότι η εργασία γίνετε χωρίς σκόνη.

Μπορούμε να δώσουμε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα που προκύπτουν στα μάρμαρά σας και να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε φθορά για να μπορείτε να απολαμβάνετε ξανά την οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Κέρκυρα, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον Κόσμο.
Διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά την εμπειρία και τεχνογνωσία για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Πραγματοποιούμε νέους πρωτοποριακούς τρόπους στη διαδικασία της λείανσης του μαρμάρου και καταφέρνουμε να επαναφέρουμε το μάρμαρο στην αρχική του κατάσταση, αναδεικνύουμε το φυσικό του χρώμα ενώ παράλληλα μεγιστοποιούμαι την αντοχή του στο χρόνο.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας βοηθάει να γνωρίζουμε τι χρειάζεται το κάθε μάρμαρο για να ξανά γίνει σαν καινούριο. Εμπιστευτείτε μας για το τρίψιμο, το γυάλισμα και την επισκευή των μαρμάρων - μωσαϊκών σας και επωφεληθείτε από τις οικονομικές τιμές μας και την άψογη εργασία μας.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για το τρίψιμο και το γυάλισμα του μαρμάρου ή του μωσαϊκού σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Κέρκυρα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.