6977324423 Τρίκλινο, Κέρκυρα alexandrospalamiotis@gmail.com
hero image
 
 

ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ
Τοποθετήσεις Μαρμάρων & Γρανίτη - Γυάλισμα Μαρμάρων Κέρκυρα


Η επιχείρησή μας “Μάρμαρα Παλαμιώτης” δημιουργήθηκε το 1988 στη Κέρκυρα και από τότε δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στην τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών καθώς και στις καλλιτεχνικές δημιουργίες μαρμάρου και γρανίτη σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία στο χώρο των μαρμάρων και γρανιτών, την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να σας παραδώσουμε έργα με μεγάλη διάρκεια ζωής και από ποιοτικής και αισθητικής πλευράς άριστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις διακόσμησης μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις με μάρμαρο ή γρανίτη για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς και να αναλάβουμε το τρίψιμο, γυάλισμα και την επισκευή του μαρμάρινου ή μωσαϊκού δαπέδου σας. Όλες οι προτάσεις μας εναρμονίζονται με το δικό σας προσωπικό στυλ και σας προτείνουμε πάντα τα καλύτερα, και δοκιμασμένα από εμάς, υλικά που υπάρχουν στην αγορά ώστε να είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας όπου και αν βρίσκεστε στην Κέρκυρα και μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών καθώς και το τρίψιμο μαρμάρων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρο.
Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάθε έργου και φροντίζουμε ώστε να το φέρουμε εις πέρας μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από κοινού εξ’ αρχής.

Η εμπειρία, η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, έχουν κάνει την επιχείρησή μας την πρώτη σας επιλογή όλα αυτά τα χρόνια σε όλη την Κέρκυρα.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, όπου και να βρίσκεστε στην Κέρκυρα, προκειμένου να τον μελετήσουμε, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του και να σας δώσουμε την κατάλληλη πρόταση για οποιαδήποτε εργασία με μάρμαρο ή γρανίτη επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε τοποθέτηση μαρμάρου ή γρανίτη επιθυμείτε για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Κέρκυρα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.