6977324423 Τρίκλινο, Κέρκυρα alexandrospalamiotis@gmail.com
hero image
 
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΓΡΑΝΙΤΗ
Μάρμαρα Παλαμιώτης | Τοποθετήσεις Μαρμάρων & Γρανίτη - Γυάλισμα Μαρμάρων Κέρκυρα


Τα μάρμαρα και οι γρανίτες είναι υλικά που χρησιμοποιούνται αρκετά σε ανακαινίσεις και νέες κατασκευές οικιών και επαγγελματικών χώρων. Είναι δύο κομψά υλικά, διαχρονικά και ταυτόχρονα κλασικά που με την κατάλληλη επιλογή επίπλων μπορουν να δημιουργήσουν ένα μοναδικά μοντέρνο στιλ. Είναι αρκετά ανθεκτικά στην διάρκεια του χρόνου και διαθέτουν μία μεγάλη και όμορφη ποικιλία χρωματικών επιλογών. 

Η επιχείρηση μας “Μάρμαρα Παλαμιώτης” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση μαρμάρων ή γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μαρμάρινα Δάπεδα
  Μαρμάρινες Σκάλες
  Ορθομαρμαρώσεις
  Μωσαϊκά Νέου Τύπου
  Αμμοβολή Μαρμάρων
  Αντίκες
  Χτυπητά
  Αδιαβροχοποίηση Μαρμάρων
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και την εξειδίκευσή μας στην τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα αναδείξουν και θα κάνουν ξεχωριστό τον χώρο σας.

Συνδυάζοντας τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη με τη πείρα που κατέχουμε και την αγάπη για αυτό που κάνουμε επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των μαρμάρων και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. Έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των εργασιών μας και την ανθεκτικότητα τους στο χρόνο.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε τοποθέτηση μαρμάρου ή γρανίτη επιθυμείτε για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Κέρκυρα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.